Nic tak nie dopełni każdej imprezy jak wyborne, szybkie przekąski, koreczki i dekoracyjne kanapki. Doskonały wybór na każde zorganizowane spotkanie, mały specjał z ogromną gwarancją sukcesu. Degustacja małych przekąsek i kanapek pozwala na swobodne przemieszczanie się podczas przerwy czy spotkania i stwarza możliwość rozmowy w większym gronie – niekoniecznie przy stole! Nasz sekret tkwi w sposobie ich przygotowania, finezyjnej dekoracji i mistrzowskim kunszcie podania!
Ciabaty
- Ciabatta z kurczakiem grillowanym podana z salsą pomidorową.pomidorki
- Ciabatta z tuńczykiem podana z salsą kaparową.
- Ciabatta z ziołową pastą humus i wędzonym łososiem.
- Ciabatta z serem mozzarellą podana na rukoli z salsą pomidorową.
- Ciabatta z warzywami grillowanymi i bazyliowo – balsamicznym pesto.
Panini
- Panini z salami, z serem camembert, rukolą i salsą paprykową.kanapki
- Panini z pieczoną piersią indyczą podana salsą pomidorowo – oliwkowa.
- Panini z sadzonym jajkiem i grillowanym boczkiem.
- Panini z piklami z bakłażana i twarożkiem.
- Panini z szynką, wędzonym serem i żurawiną.
Salsy
- Salsa pomidorowa bazanakrycie
- Salsa kaparowo – oliwkowa
- Salsa bazyliowo – balsamiczna
- Salsa paprykowa
- Salsa pomidorowo – balsamiczna