Strona wykorzystuje pliki cookies, jeśli wyrażasz zgodę na używanie cookies, zostaną one zapisane w pamięci twojej przeglądarki. W przypadku nie wyrażenia zgody nie jesteśmy w stanie zagwarantować pełnej funkcjonalności strony!

Catering na Wesele

W całym zestawie imprez okolicznościowych są pewne wydarzenia, które cechuje niepowtarzalny styl i charakter, dlatego zasługują na niepowtarzalną aranżację, specjalny nastrój, uroczystą i wyjątkową dekorację. Wesele to najbardziej wyjątkowy dzień w życiu – młodej pary, wszystko musi być dopięte na ostatni guzik i dopracowane w każdym szczególe. Dobry catering na Wesele to gwarancja udanej zabawy. Zachęcamy do skorzystania z naszej wiedzy i doświadczenia w planowaniu tak szczególnych chwil.

Catering na wesele - menu:

Nasze menu to tylko propozycja - dla Waszych indywidualnych potrzeb chętnie zmienimy podawane potrawy, przygotujemy dekorację i zapewnimy profesjonalną obsługę dla gości!

4

Przystawka

  •     Płatki z indyka w auszpiku z cząstkami owoców
  •     Fantazja z łososia wędzonego na sałatce greckiej w aromacie sosu koperkowego

Zupa

  •     Rosół z makaronem

Danie główne podane na półmiskach:

  •     zraz wołowy zawijany w sosie pieczeniowym
  •     eskalop ze schabu w cieście naleśnikowym
  •     udka drobiowe opiekane
  •     roladki drobiowe faszerowane
  •     roladki drobiowe w sosie śmietankowym
  •     kieszenie ze schabu faszerowane pieczarkami
  •     sznycel paprykowy ze schabu
  •     paluszki drobiowe w kokosowej panierce
  •     polędwiczki wieprzowe z zasmażanymi porami

Dodatki

  •     ziemniaki
  •     ziemniaki z wody z tłuszczem i koperkiem
  •     kluski śląskie
  •     bukiet surówek: kapusta biała, buraczki, marchewka z chrzanem

(na życzenie Organizatora danie główne może być porcjowane, jednakowe dla wszystkich gości np. polędwiczki wieprzowe na zasmażanych borowikach, w towarzystwie sosu porowego, ziemniaki z wody, bukiet surówek)
Zimne przekąski

  •     sałatka jarzynowa z dekoracją z łososia wędzonego
  •     sałatka selerowa
  •     śledzik tradycyjny (lub rolmopsiki śledziowe)
  •     śledzik z cebulką w korzennym aromacie (lub w kaparowo-oliwkowej panierce)
  •     śledzik w sosie groszkowym
  •     jajko w sosie tatarskim
  •     rolady mięsne faszerowane: karczek, boczek, indyk
  •     rolada z boczku faszerowanego mięsem
  •     pasztet wieprzowy z sosem chrzanowym
  •     wędliny tradycyjne, sery – do dekoracji potraw
  •     schab pieczony podany z sosami
  •     sałatka z kurczaka (pieczonego lub wędzonego)
  •     schab pieczony faszerowany śliwką z dodatkiem sosu borówkowego
  •     karczek pieczony w staropolskiej marynacie
  •     galantyna z indyka
  •     tymbaliki drobiowe
  •     wędliny tradycyjne, sery (kabanos, szynka, salami)
  •     dodatki warzywne
  •     pieczywo

Ciepłe dodatki

  •     barszcz z krokietem
  •     strogonow z warzywami
  •     gołąbki w sosie pomidorowym
  •     pulpeciki w sosie węgierskim
  •     bigos staropolski

Napoje

  •     kawa
  •     herbata

Poprawiny

  •     żurek z wędlinami lub pikantny kapuśniaczek na żeberkach
  •     pieczeń w sosie z czerwonym pieprzem
  •     filet drobiowy faszerowany brokułami i mozzarellą
  •     ziemniaki z wody
  •     bukiet surówek

Zimne przekąski

  •     sałatka wiosenna z kapustą pekińską
  •     sałatka grecka
  •     sałatka ziemniaczana
  •     sałatka z tuńczykiem
  •     pasztet z sosem żurawinowym
  •     śledź
  •     śledź z oliwką
  •     śledź po duńsku
  •     jajko w sosie
  •     rolady mięsne karczek, boczek, indyk
  •     schab pieczony z sosem
  •     galaretki drobiowe
  •     wędliny tradycyjne, sery (kabanos, szynka, salami)
  •     dodatki warzywne
  •     pieczywo

Napoje

  •     kawa
  •     herbata

Nasza oferta cateringu na Wesele dotyczy Wrocławia oraz okolic. Zapraszamy do kontaktu.